neděle 29. srpna 2010

sobota 28. srpna 2010

Konec léta

Ahoj zas po delší době:-) U nás spoustu nového...pro nás s Lukou skončily prázdniny (mně zároveň MD)a chodíme zas do práce, Kač začala zase občas navštěvovat naši soukromou školičku Sluníčko, kde je moc spokojená a rozhodli jsme se ještě dokud je trochu volněji položit plovoucí podlahy v pokojích. Což v našem totálně mokrým baráku znamenalo oklepat dlaždičky po krajích zdí,oškrábat,zalepit,penetrovat,
zaštukovat, vymalovat a konečně položit. ale musím muže pochválit, jak krásně to zvládnul a na to,že to dělala prvně v životě fakt skvělej výsledek! Až to bude komplet a ukizený, nafotím ahodím sem:-) zatím teda hlavně srpnová Káča:-))








pondělí 2. srpna 2010

Černobílé hrátky

Tak jsem se rozhodla zkusit něco jiného a pro měsíc srpen si vybrala pár potrétovek upravených pomocí různých BW filtrů.
Takže můžete vidět mě na dece telefonujíc(tuhle jedinou jsem samo nefotila já,ale Zbyšek), Káču,tchýni Natku, neteř Terku, neteř Klaudinku, zase Káču(oblíbila si nanunky,uff), našeho taťku Lukáše, fotografku Dagi a nakonec Kačky divnej portrét, na kterým má ale tak hezkej kukuč, že jsem ho musela upravit taky:-) jinak se máme hezky, přejíždíme od rodičů k rodičům a koncem tejdne už se vracíme domů. Krásnej zbytek prázdnin a hezký pokoukání!